Vår filosofi

«Det er forskjell på farlig og at det gjør vondt»

Stuping er det nærmeste et menneske kan komme det å fly. Følelsen av fare, uten at det faktisk er farlig, gir et adrenalinkick som er ubeskrivelig.

Stuping passer for alle, og gir enorm mestringsfølelse etterhvert som man behersker de forskjellige vanskelighetsgradene.
For den enkelte kan det være småting, men det er hele tiden noe å strekke seg etter, ting man kan bli bedre på, men du har klart noe.

Fremgangen kan gå i bølgedaler, og det kan være litt nifst til tider, og ja, det kan gjøre skikkelig vondt når man treffer vannflaten litt feil. Men, skader forekommer heldigvis sjelden i sporten.

Vår treningsfilosofi er at hvert enkelt barn skal mestre og ikke presses for langt. Nye stup blir øvd inn først når man er klar.

Stuping gir uendelig mye, kroppsbeherskelse, koordinasjon, styrke, mot og ikke minst fantastisk idrettsglede.

Her kan du se en kort film om klubben og hva vi står for