Om Kristiansand Stupeklubb

Kristiansand stupeklubb holder til i Aquarama og ble grunnlagt i 1970 og vi var da Norges første stupeklubb. Tidligere holdt vi til i gamle kristiansand svømmehall hvor vi hadde begrenset trenings muligheter. Under byggeperioden av AQ sto vi uten hall og hadde minimale treningsmuligheter, dette resulterte i at klubben krympet til ca 10 medlemmer. Etter AQ sto ferdig har klubben hatt kraftig vekst og vi er nå Norges nest største stupeklubb. Mye av æren for dette må vi kreditere AQ for, her har vi veldig bra trenings fasiliteter og trenings tid. Vår største utfordring etter vi startet opp i AQ har ligget på trenerkapasitet, men dette har i den senere tid bedret seg veldig.

Vi er i dag ca 200 medlemmer som fordeler seg fra stupskole gruppe, to rekrutt grupper og videre opp til to elite grupper hvor vi har noen av Norges beste stupere.

I klubben vår er det fokus på at alle skal bli sett og alle får individuell oppfølging og tilbakemelding uansett hvilket nivå man. Vi ønsker alle velkommen enten du vil bli verdensmester eller bare vil lære stup for moro skyld.

Vi har trenere som kan hjelpe deg å nå drømmene dine.

0
Medlemmer
0
Trenere
0
Konkurransegrupper
0
Stupskolegrupper
Rull til toppen